Hírek

Online Career Networking Event (HU/EN)

A Nemzeti Befektetési Ügynökség 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsunk az érdeklődőknek.
Tovább

EP-választás: tudnivalók a külképviseleti szavazásról

2024. június 9-én európai parlamenti választásokat tartanak, mely során lehetőség nyílik a külképviseleteken való szavazatleadásra. A kapcsolódó aktualitásokért és tudnivalókért figyeljék külképviseletünk hivatalos kommunikációs csatornáit.
Tovább

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázata

A Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet – a diplomáciai pálya iránt érdeklődők számára – Diplomataképző Programjára, amelyet a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szakmai együttműködésének keretében valósít meg. Jelentkezési határidő: 2024. május 5. (vasárnap).
Tovább

Balassi Nyári Egyetem ösztöndíjpályázata 2024 (HU/EN)

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Balassi Bálint ösztöndíjprogramban Márton Áron ösztöndíjpályázatot hirdet a 2024 nyarán megrendezésre kerülő Balassi Nyári Egyetemen való részvételre. A pályázat beküldési határideje: 2024. március 28. 24:00.
Tovább

Pályázati lehetőség: Balassi Bálint Ösztöndíjprogram

A Külgazdasági és Külügyminisztérium pályázatot hirdet a diaszpórában és a Kárpát-medencében magyarságismereti oktatást folytató önkéntes oktatók számára a külföldön élő magyarok személyes és szakmai kötődésének megerősítésére. A pályázati határidő 2024. március 25. 12:00 (CET).
Tovább