Hírek

Call For Applications For Future Leaders Program (EN)

The Hungarian Institute of International Affairs is launching a call for applications for its Future Leaders Program for young researchers and recent graduates in international relations, from Hungary and abroad. The fellowship is conducted in English. Deadline for applications: 19 July 2024
Tovább

Szavazás a külképviseleten

A külképviseleti szavazás során - ellentétben a hazai szavazással - a választópolgároknak elegendő csupán a személyazonosságát igazolnia, a lakcímét vagy a személyi azonosítóját nem kell.
Tovább

Erdélyi magyar fiatalokat vár az ELTE a Kárpát-medencei Nyári Egyetemre

2024-ben is megrendezi az Eötvös Loránd Tudományegyetem az immár hagyománnyá vált rendezvényét, a Kárpát-medencei Nyári Egyetemet. Ebben az évben is várják az érdeklődő határon túli, magyar anyanyelvű hallgatókat, akik térítésmentesen vehetnek részt a programon. A jelentkezési határidő: 2024. június 9.
Tovább

Online Career Networking Event (HU/EN)

A Nemzeti Befektetési Ügynökség 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsunk az érdeklődőknek.
Tovább

EP-választás: tudnivalók a külképviseleti szavazásról

2024. június 9-én európai parlamenti választásokat tartanak, mely során lehetőség nyílik a külképviseleteken való szavazatleadásra. A kapcsolódó aktualitásokért és tudnivalókért figyeljék külképviseletünk hivatalos kommunikációs csatornáit.
Tovább