Hírek

Rendezvénymeghívó

A 12. Kolozsvári Ünnepi Könyvhéten külképviseletünk szeretettel hívja az érdeklődőket A legnagyobb székely c. Orbán Balázs-monográfia bemutatójára. Az esemény időpontja: 2023. június 10., 16:00 óra.
Tovább

Hallgatói pályázati felhívás

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem 26. alkalommal rendezi meg a határon túli magyar anyanyelvű egyetemi hallgatók számára az ELTE Kárpát-medencei Nyári Egyetem programot, aminek keretében a szervezők várják Erdély, Felvidék, Kárpátalja, Délvidék, Muravidék és Őrvidék magyar ajkú hallgatóit. Jelentkezési határidő: 2023. június 15.
Tovább

Pályázható a Szülőföldön magyarul program

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága megbízásából meghirdette a „Szülőföldön magyarul” című programra vonatkozó felhívást a nevelési, oktatási, valamint tankönyv- és taneszköz támogatás, illetve hallgatói támogatásra vonatkozó támogatási kérelem benyújtására a 2022/2023-as tanévre. Beadási határidő: 2023. május 24.
Tovább

Gyakran ismételt kérdések

Az ügyfélforgalom során leggyakrabban előforduló kérdések - és válaszok.
Tovább

Elindult a Konzinfo Ügysegéd és a Konzinfo Start

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy interneten elérhető a Konzinfo Ügysegéd konzuli ügyintézési felület, valamint ennek idegen nyelvű változata, a Konzinfo Start, melyek az elektronikusan előkészíthető konzuli ügyeket tartalmazzák. A profilregisztrációt követően választhatók ki a kérelmek, melyek elektronikus kitöltése során a támogató dokumentumokat is lehet csatolni.
Tovább