2014 decemberétől Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusán ingyenesen igénybe vehető Üzleti Központ áll a magyar vállalkozások rendelkezésére. A Főkonzulátust is magában foglaló épületegyüttesben kialakított tárgyaló Pozsony és Csíkszereda után a harmadik központ, amelyet magyar külképviselet nyitott.

A külön bejárattal rendelkező Üzleti Központ 2 helyiségből áll (recepció + tárgyaló) és alkalmas kisebb, 8-10 fős üzleti megbeszélések, tárgyalások zavartalan lefolytatására, de szükség esetén ez a szám növelhető, így a Főkonzulátus akár nagyobb létszám befogadására is lehetőséget biztosít.

A tárgyalót igény esetén, előzetes egyeztetés alapján térítésmentesen az érdeklődők rendelkezésére bocsátjuk, ezzel is támogatva a magyarországi vállalkozásokat a piaci érvényesülésben, üzleti kapcsolataik bővítésében, fejlesztésében.

A hozzánk forduló vállalkozók részére technikai, szakmai és adminisztratív segítséget is nyújtunk, továbbá igény esetén potenciális üzletfeleket, partnereket is javasolunk.

Bízunk abban, hogy a jövőben mind az Önök, mind az érintett két ország érdekeit szem előtt tartva sikeresen együttműködhetünk!